Dieta kemičnega razkroja

V Birminghamski bolnišnici v zvezni državi Alabama (ZDA) so za potrebe hitre izgube kilogramov pri srčnih bolnikih razvili eno izmed najbolj učinkovitih diet na svetu. Kombinacija živil v dieti je sestavljena tako, da zaradi nje prihaja do razkroja maščobnih celic v telesu. Dosledno upoštevanje DIETE vam bo zagotovo prineslo lepo dosežke pri izgubi odvečnih kilogramov.

detoksikacijski-oblizi-detox-reklama

Trajanje diete kemičnega razkroja

Dieta kemičnega razkroja traja 3 dni in v tem času lahko izgubite do 5 kilogramov. Za izgubo več kilogramov lahko to DIETO uporabljate dlje časa. Pri tem vsaki četrti dan vzmeti premor s dieto in ta dan jejte normalno hrano (kar pać želite). V roku enega meseca je moč izgubiti do 20 kilogramov.

DIETA kemičnega razkroja jedilnik

 

Prvi dan

Zajtrk: 
Črna kava ali čaj, pol grenivke, 1 preprečenec, 1 žlička arašidovega (kikiriki) masla.

Kosilo:
1/2 skodelice tune, 1 prepečenec, črna kava ali čaj

Večerja:
2 rezini mesa (90 g), 1 skodelica stročjega fižola, 1 skodelica pese, 1 majhno jabolko, 1 skodelica vanilijevega sladoleda

slim-bomb-reklama
Drugi dan 

Zajtrk: 
1 jajce, pol banane, 1 prepečenec, črna kava ali čaj

Kosilo:
1 skodelica skute, 5 slanih krekerjev (npr. Tuc krekerji)

Večerja:
2 hrenovki, 1 skodelica brokolijev, pol skodelice korenja, pol banane, pol skodelice vanilijevega sladoleda


Tretji dan

Zajtrk:
5 slanih krekerjev, 1 rezina sira Gauda (z manj maščobe), majhno jabolko, črna kava ali čaj 

Kosilo: 
1 trdo kuhano jajce, 1 prepečenec

Večerja:
1 skodelica tune, 1 skodelica repe, 1 skodelica cvetače, pol melone (manjše), pol skodelice vanilijevega sladoleda.

Uspešna izguba kilogramov

Za vse tiste, ki vam ta DIETA kemičnega razkroja ne ustreza vam priporočamo, da svoji normalni prehrani dodaste naslednja prehranska dopolnila. Z njihovo pomočjo boste 100% izgubili ODVEčNE KILOGRAME.

Guarana

Z vsebnostjo guaranine, kofeinu podobne spojine ima guarana podobne metabolične učinke kot kofein. Uživanje guarane izboljša delovanje nadledvične žleze, poveča fizićno in psihično pripravljenost.Več..

tablete-hujsanje-vitaminc-guarana

Acaj jagode

Acai jagode so skozi zgodovino uporabljali avtohtoni prebivalci Brazilije, saj vsebuje desetkrat več antioksidantov kot grozdje. Poleg tega so naravno bogate z omega 3 maščobami, aminokislinami, elektroliti, antioksidanti, proteini ter vitamini A, B1 in E. Več..

Acai jagode kapsule

Zeleni čaj

Zeleni čaj si zasluži posebno mesto med čaji. V relativno kratkem času je osvojil ves svet in je obenem najpogostejša stvar, na katero pomislimo ob besedi antioksidant.Več..

zeleni caj izdelek

Zelena kava

Zaradi mnogih pozitivnih učinkov na telo postaja zelena kava vse bolj priljubljeno sredstvo za HUJšANJE in oblikovanje telesa po vsem svetu. Najbolje pa je, da je popolnoma naravna in ne vsebuje škodljivih umetnih snovi. Več...

zelena-kava-izdelek

 

Dieta s kemičnim razkrojem živil vzbuja veliko zanimanja

Po internetu zadnje čase kroži shujševalna dieta kemičnega razkroja živil, ki vzbuja veliko zanimanja. Z natančno določeno kombinacijo živil naj bi spodbujala pospešeno kurjenje telesnih maščob in s tem uspešno HUJšANJE. Pa je to res? Prehranska strokovnjaka smo povprašali, ali je taka DIETA zdrava, prehransko primerna in dolgoročno učinkovita za izgubo odvečne teže. Pravita, da je to odličen primer zavajajoče in nezdrave DIETE, vendar se prav na podlagi nje lahko naučimo, zakaj neka DIETA ne bo dolgoročno učinkovala in je zdravju škodljiva.

Dieta kemičnega razkroja izvira iz ZDA

Dieta kemičnega razkroja izvira iz ZDA, natančneje iz Birminghamske bolnice v Alabami. DIETA kemične razkroja je namenjena oz. se predpisuje srčnim bolnikom za hitro hujšanje pred operacijo. Dieta kemičnega razkroja je sestavljena tako, da pride do kombiniranega delovanja vnesenih živil, ki skupaj učinkujejo na razkroj maščobnih celic v organizmu. Dieta je varna in zanesljiva ampak se vseeno priporoča svetovanje z zdravnikom preden se je lotimo.